Een huis kopen en een makelaar kiezen

Makelaar

Een huis kopen en een makelaar kiezen

Houd bij het kiezen van een makelaar rekening met de vaardigheden en persoonlijkheid van de persoon die u overweegt. Vastgoedtransacties vereisen veel geduld, probleemoplossing en conflictoplossing. Een makelaar moet logisch kunnen denken, naar de klant kunnen luisteren en uitstekende marketing- en zelfpromotievaardigheden hebben. Als ze geen van deze vragen met ja kunnen beantwoorden, zouden ze waarschijnlijk niet in het veld moeten werken.

Een makelaar gebruikt de Vergelijkende Marktanalyse (CMA) om een eerlijke prijs voor uw woning te bepalen. De CMA vergelijkt uw woning met vergelijkbare woningen die onlangs in uw buurt zijn verkocht Helm & Heus. Het houdt ook rekening met het aantal slaapkamers en vierkante meters, de staat van het onroerend goed en of het huis al dan niet dicht bij lawaaierige gebieden of lokale attracties ligt. Zodra u de reële marktwaarde van uw huis heeft bepaald, wilt u een afspraak maken met makelaars om de beste prijsstrategie te bespreken.

Hoewel de meeste mensen hun eigen huis kunnen verkopen, doen maar weinig mensen het met succes. Dit vraagt niet alleen veel werk van u, maar het proces duurt ook langer. Naast het tonen van uw huis aan potentiële kopers, moet u ook beschikbaar zijn om telefoontjes te beantwoorden en een eerlijke prijs te bedingen. Het proces kan intimiderend zijn, maar het is de investering waard om een geweldig resultaat te krijgen. Het proces zal niet eenvoudig zijn en u kunt teleurgesteld raken als u niet de prijs krijgt die u verwacht.

Klik door naar de website: https://www.helmheus.nl/

Related Posts