Nigel Lonwijk op Startlening Zwolle

Nigel Lonwijk op Startlening Zwolle

Nigel Lonwijk wordt sinds januari voor een seizoen uitgeleend aan Fortuna Sittard. De Nederlandse verdediger heeft geduldig gewacht op zijn kans, maar hij heeft hem eindelijk gekregen. Hij startte zondag voor de derde keer op rij tegen PEC Zwolle en scoorde het enige doelpunt in de wedstrijd. Sterker nog, hij is nu topscorer van Fortuna Sittard met zes goals.

De KNVB en Zwolle zijn een relatie aangegaan om te investeren in het streven van Maties om de eerste profclub van de regio te worden. De twee ploegen speelden begin augustus een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar en Maties werd verslagen door het Duitse VfB Stuttgart in Stellenbosch . Hoewel de wedstrijd resulteerde in een 1-1 gelijkspel, lijkt de samenwerking met Maties het lokale spel te verbeteren.

De Nederlandse KNVB heeft de verkoop van Maties uitgesloten, maar het is onwaarschijnlijk dat dit de samenwerking tussen beide partijen zal stoppen. De Nederlandse KNVB wil graag geld verdienen aan een jong team en de Nederlandse club heeft ermee ingestemd de Nederlandse club te steunen in haar poging om de eerste professionele ploeg van de regio te worden. Maar de vooruitzichten van Maties zijn belemmerd door financiƫle problemen en inconsistentie. De twee clubs willen graag samenwerken en het is onduidelijk of de nieuwe relatie zal werken.

Een relatie tussen Maties en PEC Zwolle is een mooie kans voor Sandler om zijn plek in het eerste elftal te verstevigen. Zijn talent liet hem niet toe om door te breken in het eerste elftal, maar hij zou de kans moeten krijgen om zich te bewijzen. Hoewel hij een goed vooruitzicht is, zou het beter zijn als hij een nieuwe club vindt om naar huis te bellen, zoals NYCFC. Met de juiste lening zou hij op weg kunnen zijn naar het eerste elftal.

Klik hier: https://hypotheekzwolle.nl/