Radiatorombouw – Verlaat het huis niet zonder dit

radiator conversie

Radiatorombouw – Verlaat het huis niet zonder dit

Mijn radiator is een rommeltje. Ik heb hem nieuw gekocht bij de plaatselijke loodgieter; Ik had niet echt een idee wat voor apparatuur ik erop moest zetten om het er mooi uit te laten zien. Nou, om eerlijk te zijn heb ik nooit aan radiatorconstructie gedacht – sterker nog, ik hou niet eens van de meeste dingen die van metaal zijn gemaakt – maar mijn radiator had wel een soort keerplaat die de inkomende watertoevoerleiding bedekte die ik wilde afdekken een soort plaatwerk voordat ik het verkocht. Het kostte me al die tijd om de radiatorbekleding winterhard te vinden die ik nodig had om mijn radiatorombouw te voltooien – maar het was de moeite waard, want nu ziet alles er geweldig uit. Hier zijn enkele conversietips voor radiatoren die andere mensen kunnen helpen die hetzelfde willen doen:

Het eerste advies dat bij elk radiatorombouwproject hoort, is om de juiste apparatuur te kopen. Dit betekent dat je de juiste maat en soort leidingen moet kopen die je nodig hebt om op de radiator die je hebt te passen. U moet ook een adapter met schroefdraad hebben om op de pijp te plaatsen die u hebt gekocht. Dat is het. Ik denk niet dat ik nog iets hoef te noemen.

Nou, het tweede advies is dat je moet weten hoe je alles aan elkaar gaat bevestigen en je radiator weer op de vloer gaat plaatsen. Je hebt waarschijnlijk al een adapter met schroefdraad, dus het zal een eenvoudig geval zijn om dat spul op de pijp te schroeven die je hebt gekocht. Nu kun je gaten in je vloer maken om leidingen door te laten, of je kunt beugels gebruiken die je in de vloer hebt geboord (of de muur als je de ombouw zelf hebt gedaan) om dingen aan elkaar te bevestigen. Ik raad aan om een of andere soort buizen te gebruiken, zodat u de verbindingspunten kunt zien, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze allemaal correct zijn vastgemaakt. Als je wordt ingehaald door zoiets als een roestige bout, kun je ernstige verwondingen oplopen. Deze twee adviezen zijn voldoende om u te laten zien dat het ombouwen van een radiator niet zo eenvoudig is als het lijkt.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: 123ombouw