Vijf voordelen van het inhuren van een makelaar bij het kopen van een huis

Makelaar

Vijf voordelen van het inhuren van een makelaar bij het kopen van een huis

Een makelaar is een professional die een vergunning heeft om onroerend goed te verkopen en te kopen. Hun taken omvatten het verzamelen van marketingmateriaal, het houden van open huizen en het zoeken naar eigendommen die aan uw criteria voldoen. De diensten van een makelaar kunnen u tijd besparen, zowel op korte als op lange termijn. Hier zijn vijf van de belangrijkste voordelen van het inhuren van een makelaar. Deze diensten zijn van vitaal belang voor zowel het kopen als verkopen van een huis Paul Thijssen makelaars en taxateurs o.g.. U vraagt zich misschien ook af waarom u een makelaar zou moeten inschakelen.

Onthoud allereerst dat makelaars de plicht hebben om nauwkeurige informatie te verstrekken. Ze moeten er ook voor zorgen dat hun eigendom goed op de markt wordt gebracht, zodat potentiële kopers het gemakkelijker zullen vinden om het te kopen. Pas op voor makelaars die verkeerde gegevens op een onroerendgoedlijst zetten. Vraag naar de reactie van de makelaar op klachten over het onroerend goed, inclusief de staat van het huis. Als u niet tevreden bent over de dienstverlening van de makelaar, kunt u een klacht indienen bij de vastgoedombudsman.

Ten tweede, wanneer u een makelaar kiest, moet u weten hoeveel u zich kunt veroorloven te besteden. Een concurrerende markt zal hoogstwaarschijnlijk huizen hebben die voor meer dan de vermelde prijs worden verkocht. U moet contact opnemen met meer dan één geldschieter voordat u er een kiest om mee samen te werken. U moet ook leningschattingen vergelijken om te zien welke de laagste rentetarieven, maandelijkse betalingen en afsluitingskosten biedt. Onthoud dat de expertise van de agent zich op een specifiek gebied bevindt, dus ze zouden het goed moeten weten.

Klik hier: Paul Thijssen makelaars en taxateurs o.g.

Related Posts